luni, 20 iulie 2009

Mare eveniment mare!!!

Sambata asta de tocmai trecu am fost la un eveniment monden de mare insemnatate. N-a fost foarte mediatizat, nu s-au facut reportaje inainte, in timpul si dupa ca sa vada tot poporul cine cu care se mai afiseaza, dar a fost un eveniment cu staif, foaaaaarte asteptat si onorat numai de lume buna – a fost botezata Mica Sirena. (Bine, n-au botezat-o parintii si nici nasii sau preotul asa, asta ar fi doar numele de scena.)
Asadar... pe la orele 12.45 au inceput sa se adune invitatii in fata unui lacas de cult de o frumusete aparte si mai ales cu o incarcatura spirituala si emotionala lacrimogena pentru fericitii parinti. Cu o mica intarziere, dupa cum ii sade bine oricarei printese, a aparut si domnisoara in cauza intr-o caleasca de sarbatoare (a se citi model de carucior ultimul racnet) manata de un vizitiu prezentabil (si cam emotionat ca doar era, normal, taica-su). A salutat cu delicatete in stanga si in dreapta (cufundata cum era in lumea viselor) si a trecut mai departe (habar n-avea ce-o asteapta!). Inauntru au luat-o in primire nasii, emotionati si mai din cale-afara. Si cred ca si stresati ca deh, lumanarea grea, copilu’ delicat, ba s-a mai pus si pe plans (noroc ca l-au anesteziat cu o suzeta).
Ce sa mai!!! Toata lumea cu ochii in lacrimi, toti ochii antintiti intr-un singur punct. Iar la baldabacul din caldare... liniste, liniste si... 2-3 tipete de control ca sa se vada ca s-a trezit si nu prea i-a placut. Si cum sa-i placa daca a fost pusa intr-o situatie jenanta?? Ditamai printesa sa fie afisata dezbracata de fata cu toata lumea! Dar a luat-o Tata Popa in brate si a dus-o pana la icoane si i-a trecut supararea. S-a linistit, a trecut in revista repede hainutele noi care i-au fost aduse in dar si apoi s-a pus iar pe sforait. Pardon! Pe un somn angelic... doar printesele nu sforaie, nu? A mai stat putin la poze, dar tot cu ochii inchisi. Pana la urma, muritorii de rand sa zica mersi si cu atat si sa nu se ia dupa mami care tipa in gura mare “Cine mai face poze cu maimutza?”
Uf, caldura mare si prea multa oboseala! Daca tot au venit atatia invitati, a zis sa le inchirieze si un restaurant de soi cu bucate pe masura, dar, cu parere de rau, fara prezenta ei fizica semnificativa – frumusetea trebuie ingrijita asa ca, dupa caz, cine a vrut sa mai schimbe o vorba cu ea a vizitat-o in apartamentul regal aflat in vecinatate.
Cat despre petrecere, toata lumea a mancat si a dansat... si unii au si baut, da’ ce-au mai baut!!! Si din zi s-a facut noapte si nimeni nu se mai dadea dus. De pomina a fost si o sa ramana inca ceva vreme de-acum inainte.
Si-am incalecat pe-o sa... si apropos... imi place super mult mancarea mexicana!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu