duminică, 27 iunie 2010

Vacanta de Rusalii

Pentru ca de anul trecut prima si a doua zi de Rusalii este libera in mod legal, acesta nu poate fi decat un nou prilej de vacanta!
Desi sarbatoarea de anul acesta a trecut de mai bine de o luna, nu puteam lasa insa sa treaca nespuse impresiile inca proaspete din aceasta mini vacanta.
Locatia aleasa a fost statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria. O alegere inteleapta pentru plimbare, relaxare si mancare buna.

In drum spre Nisipuri, am facut o prima descindere la ferma de scoici Dalboka. Aflasem de ea de pe blogul lui Mazilique, dar poti gasi referinte despre ea mai oriunde pe net.
Experienta a fost foarte interesanta si cu siguranta merita repetata. Scoicile sunt preparate in nenumarate feluri, dar preferatele noastre au fost frigaruile de scoici cu cocos si tigaia picanta.


Macii erau la ei acasa in aceasta zona:

La Nisipuri, daca nu este vreme de plaja, poti face shopping, te poti plimba si manca foarte bine. Noi am evitat cazarea all-inclusive si am preferat sa exploram in domeniul culinar. Explorarea a fost destul de limitata pentru ca ne-am indragostit de un restaurant cu profil georgian unde mancarea a fost neasteptat de gustoasa si inedita.

O plimbare la Varna devine ceva evident pentru ca este "pe zona".

Pe scurt, inca o data, bulgarii ne dau clasa.

Abia astept sa vedem ce destinatie alegem pentru anul viitor de Rusalii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu