marți, 7 septembrie 2010

De la Lady Gaga pornire...

Ce ziceti de Lady Gaga asta? Mie una mi se invarte capul de atata “Alejandro”. Nu stiu cat de mult se difuzeaza in afara, dar se pare ca pe-aici, pe la Romanica, a prins. Dar ce nu prinde in Romanica?! Hm! Cred ca lucrurile de valoare, dar cum treaba asta cu valorile e cam relativa… sa nu emitem sentinte!
Mie nu-mi place Lady Gaga! V-ati prins, nu? Tin minte ca prima data cand am auzit-o cantand la radio, as fi jurat ca e Madonna – deci puncte in minus la originalitate! Nu, nu e sentinta, e doar o parere personala! :)) ) Si eu tocmai aici vad ca e problema. Ea se vrea originala.
Despre voce nu stiu ce sa zic. Nu ma da pe spate, dar e ok. Dar pe de alta parte nici nu am auzit-o in vreun concert live sa vad cam ce poate. Parerea mea insa e ca incearca sa isi lase vocea mai in spate socand prin aparitie. Parerea mea! Vinde prin imagine. Si e altceva, recunosc… desi mie mi se pare vulgara, frizand grotescul uneori. Dar ii acord circumstante atenuante pentru ca e urata. Si ma gandesc ca incearca sa ascunda asta prin machiaj excesiv si tinute cam “duse”, ca sa zic asa. Sunt rea, nu? Nu! Ca nu am nimic impotriva ei. Chiar ma surprinde ca totusi nu imi e antipatica. Nu gasesc nimic sa imi placa la ea, dar totusi o ascult si nu ma deranjeaza… spre deosebire de fata aia, Rihanna despre care imi place sa spun ca inteleg de ce a mancat bataie. Glumesc! Sau cum e asta de pe la noi… Andra. La asta din urma cel putin am alergie. Un fost coleg de-al meu obisnuia sa spuna ca are fatza de ananas… dar eu n-am treaba cu aspectul fizic, pe mine ma uimeste cat de batranicios poate sa cante pentru o fata atat de tanara.
Revenind la Lady Gaga a noastra. Mi se pare ca melodiile ei sunt cam prea comerciale pentru cat de excentrica se da ea. Dar cred ca e in stare de un show ok pana la urma. Da, m-am mai induplecat acum la sfarsit… Asta pentru ca am vazut pe net ca deja s-au pus in vanzare bilete pentru concertele lu’ Banica de Craciun. Se mai duce cineva la concertele astea??? Si nu vorbesc asa, doar ca m-am apucat sa desfiintez pe unul si pe alta. Am fost la concert Banica ultima data in 2006… si in total ever am fost de 3 ori. Si concluzia e ca in vreo 10 ani de zile mi se pare ca se cam repeta. E cam plictisitor. Plus ca mie nu-mi plac oamenii care se dau peste cap sa se afiseze perfecti.
Ok, cred ca am nevoie sa ascult ceva radical diferit – Foo Fighters “Times Like These” de exemplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu