vineri, 7 ianuarie 2011

E 11 noaptea...

... copchilu' iar nu doarme! In dragalasenia ei absoluta a pus monopol pe telecomanda de la DVD-player si da drumul la muzica pentru ca, normal, in 5 secunde sa o opreasca... si iar sa ii dea drumul si iar s-o opreasca. Din cand in cand mai scoate si tipete de lupta. Uneori la adresa cainelui care, saracu', cauta si el disperat un loc linistit, alteori la adresa unor parinti denaturati care sunt singurii de vina ca el, copchilu' nu are un program de somn si nu e bagat cu forta la culcare in loc sa urle in creierii noptii - bine ca stam la casa si nu la bloc sa mai avem si reclamatii ceva de la vreun vecin exasperat.
Ha! Cainele o ia cu frumosul si se duce sa o linga putin pe fata poate o convinge sa capituleze. Esec total. Se ridica si mai entuziasmat (ca tot de copchil e vorba) si cu forte refacute si ii spune in ras "Cooooo", sau mai pe intelesul tuturor "pot sa va tin asa pana la dimineata".
Ciufulici din cale-afara si cu un ditamai burtoiul de la mamaliga pe care a mancat-o la masa de seara, castiga razboiul psihologic fara drept de apel. Nu mai stie foarte bine ce vrea, dar clar ii place in opozitie... oricare ar fi ea sa fie. Si nu stiu daca e posibil sa fii in opozitie si totodata la putere, dar asta e un caz. La ziua numaram victimele si evaluam pagubele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu