duminică, 25 martie 2012

Cu fetele la cafea

Una e mica (la stat) si blonda. Nu stiu cat de mica fara tocuri, pentru ca astea cumva o definesc, dar mereu are suuuper pantofi. (De-asta ma enerveaza, si pentru faptul ca mananca shaorma la 11 noaptea si nu pune un gram pe ea!) Contrar clichéelor, blondul o ajuta din plin. E si isteata si descurcareata. Si mereu are povesti interesante. Sau nu-s povestile atat de interesante, pe cat de bine le povesteste ea. Are si minusuri, cum sa nu??! Cum ar fi ca n-o mai ia baiatu’ ala odata si rade satu’ de ea. Dar e pierderea lui, ce sa mai! Ca ea e fata de treaba! Nu gateste, n-are ganduri de copii si nici macar nu e devreme acasa, dar ce mai conteaza toate astea in ziua de azi???

Si a doua tot corporatista e. Inalta si slaba, se hraneste sanatos cu ierburi si muguri de pin pentru intretinere. Se exprima cel mai bine prin mail-uri si la telefon – are conversatii de genul asta cu zecile de metri pe zi. Dar sunt constructive pentru ca e directa si sincera si sufletista… si zana buna a maidanezilor ca, daca aia s-ar hrani cu frunze de spanac, ar disparea, saraca de lipsa acuta de hrana! Macar astia o iubesc, ca in rest si ea zice ca ramane pe raft. E foarte energica in acelasi timp, mai mereu optimista si mai mereu cu simtul umorului la ea. Pacat de ea ca o cam strica “nasa-sa”, dar… nu discutam gusturi!

Sefa de post e cea mai doamna. Stilata, responsabila, serioasa, femeie la locul ei! Arata super bine, desi mai are ea niste dubii si desi, sunt convinsa, copia ei in miniatura o s-o intreaca – are potential, nu gluma! Sunt fanul ei (al celei mari) pentru ca e pe aceeasi lungime de unda cu mine in materie de pantofi… si al celei mici pentru ca e tare haioasa. Se mai crizeaza ea si sare in sus la orice chestie (iarasi aia mare!), de buna seama are un instinct de aparare foarte bine dezvoltat. Dar e foarte ok si m-am obisnuit foarte repede sa o am tot timpul prin preajma la birou… fizic si in mail-uri. (Ce-i drept bine ca doar 6 ore pe zi!)

Despre “BFP” ce sa zic?! Imi mananca zilele si nervii, dar si eu ei!!! Ea e sora Kessler cea buna, adica are si sufletul mare si e si generoasa si haiosa. Sa nu mai zic ce prajituri face mama ei, ca oricum li s-a dus vestea!!! O cam stie lumea de frica… are anumite puteri paranormale si chiar nu e bine sa o superi (de-asta nici nu scriu nimic de rau de ea!!), dar e foarte saritoare si in stare sa scoata lumea din incurcaturi. In general e beton, ca o simpatizeaza lumea, desi in ultima vreme s-a mai inmuiat pe ici, pe colo. Dar o sa-i creasca rating-ul la maximum din nou ca deh, face si zumba, mananca si gratare... si se duce si saptamanal la dentist. Sa vezi la final dinti ascutiti!! In sens pozitiv zic! :)

De mine nu comentez nimic, le las pe ele! Chiar sunt curioasa! Dar tare mi-a placut intalnirea de azi!

Un comentariu:

  1. Nu am darul impreunarii armonioase a literelor, si in nici un caz nu cred ca voi reusi sa scriu ceva care sa te descrie cu adevarat J....o mamica pe cinste, echilibrata, grijulie, protectoare si iubitore, o femeie de la care ai multe de invatat, o persoana care merita sa fie admirata pentru ceea ce este, pentru ceea ce a devenit, si nu in ultimul rand, in nici un caz in ultimul rand o prietena de nadejde, care nu da sfaturi de dragul de a vorbi, care stie ce si cand sa spun, o prietena care stie sa rada, ca stie sa asculte, care stie sa spuna o vorba buna exact atunci cand ai nevoie de ea....despre defecte, are destule, dar ea le cunoste cel mai bine, si atat timp cat lucreaza la transformarea lor in calitati ii dau din nou o bila alba...in concluzie..linie linie, punct si punct, linie linie si-un rotund, lienie linie si-o burtica asta-i mutra lui Ionica J

    RăspundețiȘtergere