marți, 1 ianuarie 2013

BERLIN - the story

Pentru ca la cumpana dintre ani am primit din multe parti o urare foarte draga si anume sa avem parte de cat mai multe calatorii, am decis sa debutam in 2013 cu un post din acest domeniu ca sa ne tina tot anul!

Daca vizitezi Berlinul in luna decembrie este posibil ca prima impresie pe care ti-o va face sa fie cea a unui oras gri, tern si fara vreo stralucire aparte. Wrong!
Odata ce iti oferi ragazul sa il explorezi si sa incepi sa il cunosti, vei descoperi cu surprindere un loc plin de culoare, de caldura si care ascunde o gramada de frumuseti ce abia asteapta sa fie scoase la iveala de turistul ce rataceste pe strazile sale.
Oferta capitalei germane este pentru toate gusturile, de la cei ce iubesc istoria sau arta, la cei care sunt mereu in cautarea unei partide de shopping. Paradis al gurmanzilor, leagan al civilizatiei si respectului fata de ceilalti, taram ce nu si-a uitat trecutul dar a fost mereu deschis catre viitor.
Targurile de Craciun, raspandite in diverse piete ale orasului, aduc si ele o stralucire aparte Berlinului in aceasta perioada a anului. Si aici piata este pentru toate gusturile: de la ornamente de Craciun, sosete tricotate, tablouri sau bijuterii lucrate manual, la tot soiul de bunatati care iti fac cu ochiul si care promit un adevarat razboi cu cantarul de acasa (sa fim seriosi, pana la urma cui ii pasa totusi de cantar cat e in vacanta?).
Berlinul este greu de povestit, trebuie simtit si trait, asa ca nu pot decat sa va invit sa il vizitati!
Mai putine cuvinte si mai multe imagini:

Printre stele
Cadou

Mosul nu vine mereu pe hoarna

Brandenburg Gate

Queuing

Cupola Parlamentului

Mercedes

Angels

Berlin, my love

Warm socks

Mama sosetelor

Kitties

Berlin Dome

Turnul Televiziunii

Charlie, Checkpoint Charlie

O "bucatica" din Zidul Berlinului

Merry Christmas!

Lights

Santa on a bike

La Charlotte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu