vineri, 24 mai 2013

Mamicile fantastice

@ Internet source
Nu exista mamici fantastice! Asta e un pleonasm pentru ca in mintea mea cel putin, toate mamicile din lume sunt fantastice. A mea este si va ramane intotdeauna cap de lista, "cea mai" fantastica si mai grozava dintre toate pe care le cunosc. Si sunt multe asemenea ei pentru ca trebuie sa fie o gena care le determina starea asta de zane bune, de femei miraculoase, de supraoameni. 
Mamicile sunt frumoase, sunt drepte si bune, sunt spirt de destepte si inventive si transforma cele mai simple lucruri in ceva deosebit.
In CV-ul lor scrie indemanare, daruire, rezistenta la conditiile de stress, optimism, voie buna. 
Fiecare are un talent ascuns prin care reuseste sa ne uimeasca si datorita caruia le croim acea imagine de personaj de basm. 
Mamicile au brate calde si pupici duiosi si un umar special dezvoltat ca sa te faca sa uiti de probleme. Mamicile nu au varsta, sunt vesnic tinere.
Mamicile sunt un fel de Mos Craciun good looking, ele mereu au ceva in desaga pentru a te face sa te simti bine si in siguranta. Ele pot sa transforme cu bagheta lor magica cateva ingrediente in ceva delicios care te va intoarce mereu cu gandul la copilarie, pot sa teasa povesti care sa te faca sa te plimbi pe taramuri indepartate, pot sa ridice norii negrii si sa alunge ploaia - pe strada lor, soarele straluceste mereu pe cerul generos. 
Pentru mamici, asocierea cu orice cuvant la superlativ este un pleonasm pentru ca ele sunt superlativul. 
Iubiti-va mamele si pretuiti-le pentru ca sunt parte din voi si din viata voastra si tratati-le ca pe niste fiinte fantastice ce de altfel si sunt!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu