vineri, 6 decembrie 2013

A venit Mosu'!!

Primul... Cel care mi s-a părut mie mereu ca e pus in umbra de burtosul îmbrăcat in rosu. :)))
A venit la toată lumea, nu? Cuminti si mai putin cumiti... Ca doar nu e nimeni perfect! Cu dulciuri, cu sosete, cu fulare... Sau cu un iPhone ceva... După posibilitati!
Oricum, nu are importanta cât de bogat vine Mosu' asta. Poate doar pentru cei mici. Importantă e starea de spirit - emotia asteptarii, bucuria de a dărui, recunostinta pentru ceea ce primim, nerabdarea, entuziasmul, surpriza... frumusetea momentului in sine!
Asa ca eu cred ca depinde doar de noi cum si când vine Mosul. Depinde de noi sa il aducem vesel si generos, depinde de noi sa visam si sa muncim sa ne îndeplinim visele... Ale noastre sau ale altora. Mosul nu trebuie sa ne lase neaparat ceva in ghete. Trebuie doar sa credem in el, sa ii dam voie sa ne schimbe, sa ne insufle starea de sărbătoare, sa ne învete sa fim pozitivi, optimisti, sa ne amintească sa zambim, sa fim inocenti si deschisi si sinceri... Totul sta in dispozitia noastră de a intra in joc, de a pune pret pe iubirea neconditionata a celor dragi... si de a face risipa in a o da înapoi.
Nu va urez decât sa aveti copii in jur si sa va molipsiti de la ei, sa vedeti cu aceeasi ochi magia si sa credeti ca totul e posibil asa cum cred ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu